Kingiideed: 10 parimat kõige populaarsemat parfüümi tema ja tema jaoks

Teisele poolele kingituse andmine põhjustab sageli palju stressi - soovite anda midagi väga isiklikku, meeldejäävat ja muidugi vajalikku. Parimad kingiideed leidub tavaliselt rituaalides, mis meid iga päev ümbritsevad. Parfüüm võib olla parim ja kõige vähem riskantne kingitusvalik, kui valime selle hoolikalt, võimaldades aroomil isiksuse tüüpi paljastada.

Luksuslikud lõhnad ei pea maksma varandust - saadaval on kvaliteedi ekvivalendid. Need on koht, kus tuntuimate kaubamärkide tuntumaid lõhnaaineid ilmnevad uute värvidega. Mida talle anda, talle või võib -olla isegi mõlemale? Parimad lõhnavalikud ja kingiideed allolevas loendis.

Kingitused meestele - viie parimate nimekirja tugevate lõhnaainete nimekiri

Meeste lõhnaturul on pikka aega domineerinud metsas lõhnaained võimu ja edu sümbolina. Kõige populaarsemaid meeste lõhnaaineid kirjeldatakse alati tugevatena.

Kingituse valimisel kellelegi, keda tunnete väga hästi, võite otsida helgemaid, julgemaid lõhnaaineid. Kõige sobivama parfüümi valimiseks on soovitatav pöörata tähelepanu mitte ainult peamiste märkuste, vaid ka lisamärkuste jaoks, mis sageli ei ilmne ja hakkavad järk -järgult arenema.

Esimene valik meestele on Paco Rabanne Invictus araabiakeelne versioon, Cyrus Suur. Merevaik, puit, tammoss ja patchouli Baasmärkustes ja greipis, meremärkmed ja mandariin keskmises märkmetes. Järk -järgult selgub loorberi ja jasmiini mõnevõrra ootamatu kompositsioon.

Tugevate meeste teine ​​aroom on Creed Aventuse araabiakeelne versioon, Lihasnahk. See on täiuslik kombinatsioon Muskus, sambla, vanill ja ambergris. See parfüüm on palju värskem kui esimene, bergamoti, mustvälja ja õuna parimate märkmetega.

Ööklubi Irish Green, mis põhineb Creed Green Irish Tweedil, on ka suurepärane kingitus mehele. Klassikaline Puit Ja lilleparfüüm on olnud aastaid üks populaarsemaid valikuid nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka pidulikeks kombinatsioonideks. Värskuse peamised märkused on tsitruselised, Wolfsbane ja verbena. Egiptlane Vetiver, Pansies ja metsik basiilik lisavad üllatustunde.

"Dior Sauvage Elixiri araabiakeelne versioon, Päästja eliksiir, on üks vürtsikamaid valikuid, mis rõhutavad ideaalselt isiksuse tugevust. Sellepärast pole see Eau de Parfum kõigile, vaid ainult meestele, kes on äärmiselt enesekindlad. Selle Puit, Tubakakompositsioon, mis on harmooniliselt ühendatud loodusliku lavendli ja greibi märkmetega, ei jäta kedagi ükskõikselt.

Viimaseks, kuid sugugi kõige vähem, on Dolce & Gabbana Kingil põhinev King Crown. Punase ootamatu kombinatsioon Oranž ja Itaalia sidrunil on a Värskendav ja tooniline efekt. Vürts Seeder näib kaaluvat ja intensiivistab lõhna.

Klassikaliste lõhnakompositsioonide kombinatsioon ebaharilike, modern Lõhnad loovad unustamatu meeste aroomi - nii et ärge kartke midagi uut proovida. Eriti pühade ajal.

 

Naiste kõige populaarsemad parfüümid - kõige tähelepanelikumate daamide esiviisik

Naiste parfüümid peavad olema peened ja elegantsed. Vastasel juhul võib see räpase ja odava välja näha. Parfüümi kinkimisel on hea mõte eelistada klassikalisi kombinatsioone.

Üks neist on versioon, mis põhineb bvlgaril Jasmin noir. Jasmiini domineeriv lõhn on naiselik, samas kui puidu ja patšuli noodid, mis ei ole kohe ilmsed, lisavad müsteeriumi.

Teine valik on Araabia versioon Victoria's Secret Bombshelli intensiivne, Roosi võrgutamise salajane kiusatus. Vanilla, lille- ja kirsimärkused lisavad spetsiaalse pehmuse ja loovad romantikatunde. Salvei ja Muskus lisage Idamaine puudutus.

Armastavad ka neid, kes armastavad vanilli Nuit de Folie, põhineb Lancome la Nuit Tresor a la Folie. RedCurrant, Bergamot, Rose ja Pojeng suurendavad ainult aroomi.

Naistele mõeldud kingitused on sensuaalsusest lahutamatud, nii et Casamorati Bouquet Ideale Xerjoff araabiakeelne versioon, Primazati Prima Kimp, on ideaalne valik. See on lilleline kompositsioon ja Idamaine Märkused. Vanill, Kaneel, kašmiir, papyrus, tubakalilled, muskaatpähklid ja Muskus on vaid mõned märkmed selles veetlevas aroomis.

Aroom Rose Autor Autor Initio Atomic Rose on ideaalne kingitus sõbrale: Bergamoti lõhn segatud Vürtsikas Pink piparkonnid loob uskumatu luksustunde. Pudel on ka erakordne - kleepige lihtsalt paelale ja sellest saab stiilne kingitus.

 

Mida paaridele anda? Unisex aroom esiviisik

Parfüümi peetakse üheks isiklikumaks kingituseks - lõppude lõpuks saab teie igapäevane rituaali osa. Unisex Paaridele kingituse otsimisel võivad olla parim lahendus nii meestele kui naistele sobivad parfüümid.

Esimene valik peaks olema Tom Ford ombre nahast araabiakeelne versioon, Nahk. Neis domineerivad traditsioonilised nahast lõhnaained, mida täiendavad Iris ja Rayon. Ehkki lõhn võib alguses tunduda pisut konarlik, on see tegelikult väga pehme.

Aroom Lihtsalt virsik, Tom Ford Bitter Peach põhjal on ka selle populaarsuse tipus. See on kombinatsioon magusast virsikust, punane Oranž, kibedat ravimtaimede ussi- ja labdanumi noodid koos alusega patchouli ja Sandlipuu.

Kõige populaarsem unisex lõhnaainete hulka kuulub alati kuulus initio Muskus Teraapia. Aroomiteraapia põhineb sellel parfüümil ja sellel on tsitruseline, Muskus, puuviljane ja lilleline kompositsioon, mis meeldib ka kõige tähelepanelikumatele. See on nišiafragrance ja seda valivad sageli väga tugevad isiksused.

"Gumin Tiziana Terenzi araabiakeelne versioon Pur elegants, meeldib neile, kes otsivad aroomi, millel on selgelt erinev avanemine - esimene tsitruseline, seejärel magusus, seejärel puuvili ja lõpuks raskem Puit Märge.

Esiviisiku ümardamine on Õnne aroom, põhineb initio oudil õnne, väga luksuslik ja modern aroom. See sulandab Bergamoti, ingveri, Seeder, vanill, Muskus ja erinevad ürdid.

 

Kingituse otsimine ei pea olema stressirohke - ja te ei pea otsima kingiideed harjumatu, proovimata. Lihtsalt lõdvestuge ja vali parfüüm, mille tunnete selle nuusutamisel meeles.